Naša misija

Partner roditelja

I danas, 70 godina nakon osnutka, Mustela ima istu misiju: biti partner roditeljima čineći im život lakšim pomoću proizvoda za njegu kože sa sastojcima prirodnog porijekla.

Drugim riječima: "spašavamo" roditelje pelenskog osipa, učinka tvrde vode prilikom kupanja, dijelova kože koji su crveni i svrbe i time remete bebin san, ogrebotina i porezotina te razmišljanja o tome koju vrstu zaštite od sunca upotrijebiti s dolaskom ljetnog sunca, itd.

A pharmacist once met an entrepreneur
NAŠA PRIČA

Jedan farmaceut sreo je jednog poduzetnika

Godine 1950.-te izumili su prvo mlijeko za čišćenje posebno osmišljeno za bebinu kožu. Mnogo generacija mekane kože kasnije, roditelji i dalje računaju na Mustelu kada se radi o brizi za kožu cijele obitelji.

What is a “responsible brand”?
NAŠA PREDANOST

Što je “odgovoran brend”?

Imamo dugu povijest aktivističkog i ambicioznog pristupa minimiziranju štetnog učinka naših proizvoda na ljude i planet.

NAŠA STRUČNOST

Naša jedinstvena stručnost nalazi se na sjecištu dvaju know-how-a: neonatalne dermatologije i ekstrakcije biljaka.

Our unique knowledge in babies’ skin

Naše jedinstveno znanje o bebinoj koži

Zahvaljujući našem ambicioznom istraživačkom programu koji je prepoznat diljem svijeta razvili smo jedinstvenu stručnost u području fiziologije kože male djece i beba.

Plant-based active ingredients and green technologies

Aktivni sastojci biljnog porijekla i zelene tehnologije

Pronalazimo najbolje i, po mogućnosti, organske sastojke iz biljnog svijeta te iz njih, koristeći tehnologije koje poštuju ljude i okoliš, ekstrahiramo učinkovite i nježne ključne aktivne sastojke.

Što je u našim proizvodima?

  • Istražujemo prirodu kako bismo otkrili najučinkovitije prirodne sastojke koji će pomoći dječjoj koži da postane snažna i zdrava.

  • Predani smo potrazi za najboljim: Najbolje za kožu Vaše bebe, kožu svih trudnica, ali i najbolje za naš planet. Naša stroga povelja o formulacijama predstavlja našu predanost čistoj, nježnoj i učinkovitoj njezi kože.

  • Svaki Mustelin proizvod mora proći preko 450 testova i mjerenja prije nego što dođe na tržište te ga procjenjuje i potvrđuje nezavisni toksikolog.

    Naša predanost: osigurati čistu i učinkovitu njegu bebine kože (i to već od rođenja) i kože žena tijekom trudnoće i dojenja.

Istražujemo prirodu kako bismo otkrili najučinkovitije prirodne sastojke koji će pomoći dječjoj koži da postane snažna i zdrava.

Predani smo potrazi za najboljim: Najbolje za kožu Vaše bebe, kožu svih trudnica, ali i najbolje za naš planet. Naša stroga povelja o formulacijama predstavlja našu predanost čistoj, nježnoj i učinkovitoj njezi kože.

Svaki Mustelin proizvod mora proći preko 450 testova i mjerenja prije nego što dođe na tržište te ga procjenjuje i potvrđuje nezavisni toksikolog.

Naša predanost: osigurati čistu i učinkovitu njegu bebine kože (i to već od rođenja) i kože žena tijekom trudnoće i dojenja.

We stand by parents – all around the world!
ZAKLADA MUSTELA

Partner roditelja diljem svijeta!

Zaklada Mustela osnovana je 1982. godine i njena je misija popraviti kvalitetu života djece i obitelji diljem svijeta. Zaklada surađuje s istraživačima i stručnjacima iz područja brige o djeci putem nekoliko stipendija i nagrada.