Novi izgled za Mustela BébéListopad 2013

Linija Mustela Bébé je preoblikovana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.

 

Mustela Bébé proizvodi su oduvijek bili voljeni: meki i nježni s umirujućim "mirisom bebe", često su nas podsjećali na vlastite uspomene iz djetinjstva. Ništa nije poput njih kad se radi o svakodnevnoj njezi beba!
Danas Mustela preoblikuje naše omiljene proizvode za bebe: sad su još sigurniji, još učinkovitiji i još prirodniji, a linija Mustela Bébé doživjela je pravi preporod! Sadrži u prosjeku 92% sastojaka prirodnog porijekla i formulirana bez parabena, fenoksietanola i ftalata te bebinoj koži pruža sve što joj je potrebno i štiti ju sve do samih stanica.

 

Inteligentan aktivni sastojak
Koja je tajna nove zaštite? Ekskluzivan aktivni sastojak: Avocado Perseose®. Inteligentan aktivni sastojak iz avokada pomaže mu da se razvije i sazri. Ali ima i nevjerojatnu sposobnost i u voćki i u koži: pomaže osnažiti kožu dan za danom i zaštititi zalihu stanica djelujući kao zaštitni štit protiv stresa u svakodnevnom životu. I to sve s usmjerenom učinkovitošću i potpunom podnošljivošću.

 

Nova zaštita, isto zadovoljstvo
Rezultat: potpuno zdrava bebina koža koja je zaštićena sve do stanica, sada i u budućnosti. I jednako ih je zadovoljstvo koristiti zbog jedinstvenog mirisa...
Nova linija Mustela Bébé proizvoda je dostupna u ljekarnama: isprobajte ih kako biste bebinoj koži pružili najbolju moguću zaštitu!

 

Kako bi saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pogledajte povijest Mustela preporoda.

Reagirajte na ovaj članak

Pošalji

PROCITAJTE I:

0

Učiti bebu plivati je radosno i stimulirajuće te potiče prirodnu sposobnost beba da se kreću u vodi. To je trenutak radosti koji roditelji dijele sa svojom djecom!

Učiti bebi plivati je radosno i stimulirajuće te potiče prirodnu sposobnost beba da se kreću u vodi. To je trenutak radosti koji roditelji dijele sa svojom djecom!
0

Mustela otkriva tajnu bebine kože

Mustela je otkrila pomno čuvanu tajnu u srcu bebine kože: dragocjenu zalihu izvornih stanica koje su pravi izvor života.