Tajna bebine kožeListopad 2013

Mustela otkriva tajnu bebine kože

 

Bebina koža je osjetljiva i potrebna joj je zaštita: stručnjaci su toga dugo bili svjesni, a potrebno je samo osjetiti njenu mekoću kako bismo to intuitivno razumjeli. Ali iza te osjetljivosti leži snaga za koju nitko do sad nije niti znao da postoji! To su otkrili Mustela stručnjaci u Laboratoriju Expanscience nakon deset godina ustrajnog rada u suradnji s vodećim međunarodnim stručnjacima.

 

Nezamislivo bogatstvo
Kakva je to snaga? Dragocjeno bogatstvo izvornih stanica koje predstavlja istinski izvor života, pomaže obnovi kože i zadržava njenu sveukupnu ravnotežu tijekom života. Zaliha stanica je najveća po rođenju i jedinstvena je za svakog pojedinca njegovog cijelog života, ali je i iznimno osjetljiva na svakodnevne utjecaje kao što su UV zrake, vjetar, hladnoća, vrućina i zagađenje. Zato je ključno da brinemo o bebinoj koži od rođenja kako bismo ju zaštitili za budućnost.

 

Nove potrebe, novi proizvodi!
Istinski trenutak buđenja za stručnjake i sve majke! Takvo fundamentalno otkriće je preoblikovalo njegu bebine kože zauvijek. Novi Mustela Bébé proizvodi su sigurniji, učinkovitiji i prirodniji kako bi savršeno zadovoljili sve potrebe bebine kože od rođenja, potičući ju u njenom razvoju i čuvajući njeno bogatstvo kako bismo osigurali njeno zdravlje danas i u budućnosti.

 

Kako biste više naučili o novim Mustela Bébé proizvodima, pročitajte članak Mustela Bébé dobiva novi izgled.
Kako biste više naučili o ovom nevjerojatnom otkriću, pročitajte o povijesti Mustela preporoda.

Reagirajte na ovaj članak

Pošalji

PROCITAJTE I:

4.666665

Linija Mustela Bébé je preoblikovana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.

Linija Mustela Bébé je preoblikovana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.
0

Učiti bebu plivati je radosno i stimulirajuće te potiče prirodnu sposobnost beba da se kreću u vodi. To je trenutak radosti koji roditelji dijele sa svojom djecom!

Učiti bebi plivati je radosno i stimulirajuće te potiče prirodnu sposobnost beba da se kreću u vodi. To je trenutak radosti koji roditelji dijele sa svojom djecom!