Jedinstvena stručnost na području dermatologije

Mustela, kao stručnjak za njegu kože beba već dulje od 60 godina, neprekidno provodi nova istraživanja kako bi bolje razumjela potrebe i specifičnosti kože beba. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj stručnosti, danas ojačanoj novim znanstvenim otkrićima, Mustela bebama i majkama donosi još sigurnije, još učinkovitije i još prirodnije proizvode za njegu.

 

Bolje razumijevanje za bolju zaštitu

Znanstvenici tvrtke Mustela, predani istraživanju dječje kože, u Laboratoriju Expanscience redovito surađuju s poznatim stručnjacima s područja dermatologije i pedijatrije, a posebice prilikom nacionalnih i međunarodnih kongresa.
Mustela je, u suradnji s najboljim međunarodnim stručnjacima, pokrenula potpuno nov program istraživanja posvećen koži djeteta od prvih dana života. Po prvi put na svijetu znanstvenici tvrtke Mustela uspjeli su u Laboratorijima sintetizirati kožu dojenčeta kako bi je mogli ispitivati od površine pa sve do stanica i gena.

 

Dragocjeno stanično bogatstvo koje treba sačuvati

Mustela je na taj način došla do velikog otkrića: koža novorođenčeta obiluje izvornim stanicama koje su najbrojnije prilikom rođenja, no izuzetno su osjetljive tijekom prvih godina života, odnosno razdoblja stvaranja kožne barijere. Ovo jedinstveno bogatstvo, krhko i dragocjeno, cijeloga života omogućuje obnavljanje i održavanje ukupne ravnoteže kože.

 

Osjetljiva i nezrela koža koju treba pratiti

Mustela je vodila i do sada neviđena istraživanja o funkciji kožne barijere kod beba od rođenja. Poput štita, kožna barijera štiti organizam od štetnog djelovanja okoliša i omogućuje da koža zadrži dobru razinu hidratacije, presudnu za stanice. Ali koža beba, nezrela i osjetljiva, još ne ispunjava savršeno tu ulogu zaštitne barijere.
Znanstvenici tvrtke Mustela zapravo su otkrili da je potrebno više godina kako bi kožna barijera sazrela. Sve do druge godine koža je iznimno osjetljiva na svakodnevna djelovanja te još nije u mogućnosti održavati dobru razinu hidratacije: stoga joj je neophodno svakodnevno hranjenje i ojačavanje.

 

Najbolje od znanosti za dječju kožu

Zahvaljujući ovom dubinskom poznavanju kože najmanjih i suradnji sa zdravstvenim stručnjacima (farmaceutima, dermatolozima, pedijatrima, toksikolozima, ginekolozima), Mustela je razvila visokokvalitetne proizvode za njegu koji savršeno zadovoljavaju potrebe dječje kože od rođenja.
Sigurni, učinkoviti i u potpunosti prirodni, proizvodi tvrtke Mustela harmonično prate razvoj kože vašeg djeteta i štite je već od danas i za budućnost.

 

 

Pošalji