Priča o osjećajima i inovacijama

Tvrtka Mustela već dulje od 60 godina piše jednu od najljepših priča o brizi i zaštiti djece i majki diljem cijelog svijeta. Proizvodi za njegu Mustela, nositelji jedinstvenog osjećaja zahvaljujući svojem jedinstvenom mirisu, već se tri generacije prenose s majke na dijete.

Mustela je, kao višegodišnji predvodnik, povećala broj novih otkrića kako bi u svoje proizvode za njegu uključila najnovija znanstvena dostignuća za što bolje ispunjenje očekivanja mladih roditelja. Sve ove male revolucije malo po malo promijenile su svakodnevicu male djece i majki: novi koncepti, nove formule, nove teksture, praktičniji proizvodi i pakiranja… Ove međunarodno priznate inovacije zadnjih su 15 godina dio 635 patenata koje su Laboratoriji Expanscience prijavili u svijetu.

Danas, sa svojih 50 proizvoda u 4 proizvodne linije, ovisno o zemlji prodaje, tvrtka Mustela do sada najsnažnije potvrđuje svoju jedinstvenu stručnost na području dermatologije. Proizvodi za njegu Mustela, inovativni, sigurni i potpuno prirodni, štite kožu djece i mladih majki, od danas i za sutra.

 

Pošalji

Otkrijte značajne faze u povijesti tvrtke Mustela

1950

 

Stvaranje tvrtke Mustela

Paul Berthomé, otac trenutačnog predsjednika tvrtke, udružio se s jednim farmaceutom kako bi osnovali Laboratorij Expanscience. Obojica su u kontaktu s majkama shvatili da, kada je riječ o higijeni bebe, ne postoji alternativa sapunu iako je poznato da isušuje kožu i čini je grubom. Tada su razvili 2 u 1 proizvod koji spaja svojstva čišćenja i omekšavanja: prvi losion za čišćenje u Europi razvijen upravo za djecu. Istinska revolucija!

 

 

 

 

 

1960

Stvaranje prve linije proizvoda za zaštitu od sunca za bebe
Osjetljivoj koži beba potrebna je posebna zaštita od sunca: Mustela je prva marka koja im to i pruža.

 

 

 

1979

Predstavljanje linije proizvoda Mustela za žene
Po prvi put trudnice i mlade majke uživaju u proizvodima razvijenima upravo za njihovu osjetljivu kožu.

 

1982

Osnivanje zaklade Mustela
Osnovana uz podršku organizacije Fondation de France, zaklada Mustela potiče istraživanja o razvoju djece.

1990

Predstavljanje prvih vlažnih maramica za bebe
Ova inovacija, koju su osobito prihvatile aktivne mame koje traže praktične proizvode, unosi revoluciju u mijenjanje pelena!

1994

Predstavljanje linije proizvoda Mustela 9 mjeseci
Mustela 9 mjeseci, prva kompletna linija proizvoda za njegu kože trudnica i mladih majki, omogućuje ženama da na najbolji način očuvaju ljepotu svoje kože i u potpunosti iskuse majčinstvo.

 

 

 

 

 

 

 

 


Predstavljanje tekućeg gela za čišćenje kože
Ovaj je gel iznimno blag te je idealan za upotrebu od rođenja, a danas je najčešće upotrebljavani proizvod u francuskim rodilištima.

1999

Predstavljanje proizvoda PhysiObébé
Novi način čišćenja kože: ovaj losion za čišćenje kože novorođenčadi bez ispiranja osvojio je nagradu za inovacije američke udruge "JPMA" (Juvenile Products Manufacturers Association - USA).

 

 

 

 

 

 

 


Predstavljanje linije proizvoda Mustela Dermo-pedijatrija
Ova linija proizvoda, posebno namijenjena problematičnoj koži novorođenčadi i male djece, započeta je umirujućom kremom STELATOPIA®, koja nadoknađuje nedostatak lipida suhe kože sklone atopiji.

2002

Predstavljanje ulja za masažu Mustela Bébé
Ovo ulje za masažu, koje je napravljeno kako bi bebama i majkama pružilo trenutke opuštanja i nježnosti, 2003. godine osvojilo je nagradu Oscar 2003 časopisa Cosmétique Magazine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Predstavljanje prve linije maramica za lice s losionom PhysiObébé
Iznimno praktične maramice, koje se uvijek mogu nositi sa sobom, nježno čiste dječje lice.

2004

Predstavljanje proizvoda protiv pelenskog osipa STELACTIV®
Zahvaljujući svojoj potpuno novoj formuli, ovaj proizvod za njegu neutralizira djelovanja enzima zbog kojih dolazi do pojave pelenskog osipa, sprječava stvaranje mikroba i brzo obnavlja kožu.

2008

Pokretanje linije proizvoda STELAPROTECT®
Prva linija proizvoda namijenjena netolerantnoj koži novorođenčadi i djece sklonoj iritacijama iz skupine proizvoda Mustela Dermo-pedijatrija ublažava hiperosjetljivu kožu vraćajući joj njezinu udobnost.

 

 

 

 

 

 

 

2010

Mustela slavi 60 godina
60 godina stručnosti i inovativnosti u njezi kože djece i majki tijekom kojih se Mustela neprekidno razvijala kako bi ispunila očekivanja majki i zdravstvenih stručnjaka te u svoje proizvode za njegu uključila najnovija znanstvena dostignuća.

2013

 

Mustela Bébé osmišljava nove verzije svojih proizvoda za njegu
Nakon 10 godina istraživanja stručnjaci tvrtke Mustela došli su do potpuno novog otkrića: koža novorođenčadi, osim što je krhka, obiluje izvornim stanicama, matičnim stanicama kože. Ovo stanično bogatstvo, jedinstveno za cijeli život, iznimno je osjetljivo na svakodnevne štetne utjecaje.
Mustela, kako bi zaštitila to dragocjeno životno bogatstvo, ponovno osmišljava proizvode za njegu Mustela Bébé uvodeći nove potpuno prirodne formule obogaćene patentiranim aktivnim sastojkom, Avocado Perseose® (Perséose d’avocat®). Ovaj biomimetički i prirodni aktivni sastojak nove generacije savršeno je usklađen s kožom i čuva njezino stanično bogatstvo te ojačava kožnu barijeru male djece. Tako tvrtka Mustela ponovno predvodi revoluciju u njezi kože djeteta.