Jamstvo Laboratorija Expanscience

Godine 2016. Expanscience - francuski samostalni farmaceutski i kozmetički laboratorij – posluje s  prometom od 274,7 milijuna eura, od čega je čak 54,3% izvoz te zapošljava 1044 ljudi.

Tijekom proteklih 60 godina, tvrtka je uspostavila čvrst međunarodni ugled kao inovator, kao stručnjak za kožu i liječenje osteoartritisa. Naši proizvodi, uključujući dvije vodeće marke - Piasclédine 300 i Mustelu - prodaju se u više od 100 zemalja (90 distribucijskih zemalja i 14 podružnica). Expanscience razvija i prodaje sastojke prirodnog porijekla u kozmetici u Francuskoj i inozemstvu.

Pomaganje ljudima da ostanu u dobrom stanju - da zadrže svoju pokretljivost i održavaju zdravu kožu - uvijek je bila ključna strategija i moto naše grupacije.

 

Laboratorij Expanscience pruža podršku svojim korisnicima: zdravstvenim djelatnicima u prevenciji i savjetodavnom radu te u informiranju ljudi. Postavljene su brojne inicijative usmjerene na pacijenate i potrošače u obrazovanju i informiranju te im je omogućeno dijeljenje svojih iskustava. 

Cijeli lanac vrijednosti integriran je u tvrtku - od istraživanja do proizvodnje i distribucije.Najsuvremenija istraživanja su usmjerena na funkcije i zaštitnu barijeru kože, to je sve rezultiralo registriranjem patenta 892. Proizvodni objekti grupe nalaze se u mjestu Epernonu certificiranog prema ISO 14001 standardu, a namijenjeni su minimalnom utjecaju na ljude i okoliš. Expanscienceova predanost osigurava visoku razinu kvalitete i proizvodnje svojih proizvoda u Francuskoj sa središnjim utjecajem na međunarodnoj razini.

 

Od 2004. godine Laboratoires Expanscience usvojio je pristup korporacijske društvene odgovornosti. Ovo je politika prema kojoj sirovina sirove biljne materije potječe iz proizvodnje koja ne šteti zemljoradnicima i zemljama koje ih proizvode, a usvojen je i ekološki prihvatljiv pristup dizajnu proizvoda.

 

Expanscience je prvi farmaceutski i kozmetički laboratorij čiji je doprinos održivom razvoju prepoznat kao primjer procjene AFAQ 26000 od 2013.

 

Laboratorij Expanscience u brojkama:

• Datum nastanka: 1950

• 2016. promet: 274,7 milijuna eura

• 90 zemalja koje distribuiraju

• 14 podružnica

• 1044 zaposlenika

• 71 milijuna proizvoda proizvedenih u 2016. godini

• Djelatnosti: dermo-kozmetika, dermatologija, reumatologija, kozmetički aktivni sastojci

 

Pošalji