Avocado Perseose®

Radi očuvanja jedinstvenog staničnog bogatstva kože tvrtka Mustela izdvojila je prirodni biomimetički aktivni sastojak iz avokada koji je savršeno usklađen s kožom za optimalnu učinkovitost i podnošljivost.

 

Biomimetičnost
U dermokozmetici termin biomimetičnost upotrebljava se kada aktivni sastojak ili tvar imitira prirodu svojom strukturom ili načinom rada. Djelujući savršeno usklađeno s kožom, biomimetički aktivni sastojci imaju značajnu razinu učinkovitosti i podnošljivosti.

Od samih početaka tvrtka Mustela iz samog srca biljaka crpi glavne aktivne sastojke koji čine njezine proizvode. Kako bi se zaštitilo dragocjeno stanično bogatstvo kože novorođenčadi, znanstvenici iz laboratorija Expanscience tvrtke Mustela odabrali su avokado među desecima biljaka. Zahvaljujući svojem jedinstvenom znanju prepoznali su u njemu molekule koje su u prirodi vrlo rijetke, a čija je funkcija pomoći plodu u njegovom razvoju i sazrijevanju. Ekstrahirane, pročišćene i koncentrirane ove su molekule stvorile patentirani aktivni prirodni sastojak: Avocado Perseose®.

 

Jedinstvene dermatološke koristi

Avocado Perseose®, savršeno prilagođena potrebama dječje kože od samog rođenja, ima znanstveno dokazanu učinkovitost:

  • Pomaže u razvoju funkcije kožne barijere, potičući stvaranje njezinih ključnih elemenata (proteina i lipida).
  • Čuva stanično bogatstvo, djelujući kao štit kožnih stanica u slučaju nepovoljnog utjecaja.

Klinički ispitano perseoza avokada pripada skupini nove generacije aktivnih biomimetičkih sastojaka: aktivnih sastojaka prirodnog podrijetla koji djeluju savršeno usklađeno s kožom djeteta i koji predstavljaju kombinaciju maksimalne podnošljivosti i ciljane učinkovitosti.

 

Nova generacija zaštite za kožu vašeg djeteta

Tvrtka Mustela odabrala je Avocado Perseose® zbog iznimnih kvaliteta za svoju novu formulu proizvoda linije Mustela Bébé. Tako svakim svojim potezom štitite stanično bogatstvo kože djeteta i pomažete njegovom harmoničnom razvoju, od danas i za sutra.

 

Siguran aktivni sastojak koji čuva okoliš

Za tvrtku Mustela poštivanje kože neodvojivo je od poštivanja prirode: svi proizvodi za njegu tvrtke Mustela napravljeni su tako da se umanji njihov utjecaj na okoliš. U skladu s time, Avocado Perseose® proizvodi se na siguran i odgovoran način:

  • Iz kontroliranog farmaceutskog područja koje poštuje biološku raznolikost, avokada koje upotrebljava tvrtka Mustela uzgojena su u skladu s dobrim rješenjima za očuvanje okoliša i dolaze sa zajamčenom sljedivošću.

Klinički dokazana učinkovitost
 Avocado Perseose® štiti 80% originalnih staničnih markera
od iznimno jakih štetnih vanjskih utjecaja.

 

Pošalji