Angažman tvrtke Mustela

Zajamčena sigurnost

Budući da ništa nije dragocjenije od vašeg djeteta, sigurnost je u tvrtki Mustela na prvom mjestu. Svi su proizvodi tvrtke Mustela, razvijeni u suradnji sa zdravstvenim djelatnicima, hipoalergeni*, visoke razine tolerancije i zajamčeno ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate ni alkohol. Prije nego se plasiraju na tržište, oni se sustavno podvrgavaju iznimno strogim ispitivanjima neškodljivosti.

 

Dokazana učinkovitost u skladu s najnovijim dermatološkim istraživ+I5anjima

Kao plod stručnosti Laboratorija Expanscience na području dermatologije, svi proizvodi za njegu tvrtke Mustela ispitani su kliničkim ispitivanjima ili ispitivanjima u upotrebi pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom kako bi se dokazala njihova učinkovitost.

 

Stručna prirodnost

U biljnom se svijetu nalaze neograničeni izvori za njegu osjetljive kože. U svim svojim proizvodima Mustela daje prednost prirodnim sastojcima ili onima prirodnog podrijetla: tako da danas proizvodi za njegu iz linije Mustela Bébé u prosjeku sadrže 92% sastojaka prirodnog podrijetla. Samo u slučaju kada ne zadovoljavaju visoke zahtjeve tvrtke Mustela po pitanju učinkovitosti ili sigurnosti sastojci prirodnog podrijetla zamjenjuju se sintetičkim sastojcima.

 

Jedinstveni užitak upotrebe

Iznimno osjetilni, proizvodi iz linije Mustela Bébé oplemenjuju trenutke intimnosti između majke i djeteta zahvaljujući jedinstvenoj ugodnosti i užitku upotrebe. Njihov nedostižan miris svaki pokret pretvara u trenutak užitka i nježnog buđenja svih osjetila.

 

Odgovorna marka

Voditi brigu o najmanjima ujedno znači i štititi njihovo okruženje. U svakoj fazi životnog vijeka svojih proizvoda tvrtka Mustela čini sve kako bi umanjila njihov utjecaj na okoliš. Na primjer, sve bočice proizvoda iz tvrtke Mustela mogu se reciklirati, karton koji se upotrebljava dolazi iz šuma kojima se održivo upravlja, a pjenušave formule proizvoda Mustela Bébé biorazgradive su.

 

Jedinstvena podrška budućim i mladim roditeljima

Mustela se ne brine samo za svoje proizvode: ovaj brand oduvijek prati buduće i mlade roditelje u njihovom otkrivanju roditeljstva brojnim savjetima sastavljenima u suradnji sa stručnjacima iz područja zdravstva i njege male djece. Svakodnevno Mustela pomaže svim mladim roditeljima u vođenju brige o djeci i omogućuje im harmonično vodstvo kroz njihov razvoj.

 

Društvena odgovornost+H30

Uz podršku organizacije Fondation de France, zaklada Mustela pruža podršku stručnjacima iz područja brige za djecu: od 1982. godine ona podržava pedijatrijska istraživanja stavljajući na raspolaganje stručnjacima na području zdravlja djece pedijatrijske i opstetricijske pakete za zaštitu te pomaže drugim udruženjima koja djeluju na istom području.

*formulirani za umanjivanje opasnosti od alergijskih reakcija

 

 

 

Pošalji