Mama sam

maman.png

Naši savjeti

Nakon devet mjeseci koje je provela u simbiozi s vama, vaša je beba došla na svijet i sad ste obitelj. Kako prolaze dani i mjeseci, upoznajete se i razvijate duboke veze ljubavi i nježnosti. Također, svaki dan svom djetetu morate pružati njegu koja pridonosi vašem zajedništvu. Iako većinu svog vremena posvećujete svom djetetu, ne zaboravite misliti na sebe! Ostavite si vremena da se potpuno oporavite od trudnoće i porođaja i priuštite si trenutke slobode. Upoznajte se s našim odabirom proizvoda i savjeta koji će vas pratiti u ovom ključnom razdoblju vašeg života.

Naš odabir proizvoda za njegu

PREPORUČUJEMO I

Gel za čišćenje bez sapuna Za kosu i tijelo 500 ml i 750 ml

Čisti i štiti od rođenja.* Štiti vitalne resurse bebine kože danas za sutra. * Pogodan i za bebe otpuštene s neonatalne njege.

PREPORUČUJEMO I

Kompletna njega kože u području pelena: SPRJEČAVA iritaciju crvenilo i svaku promjenu UMIRUJE kod prve primjene OBNAVLJA kontinuirano kožu

PREPORUČUJEMO I

Krema za lice

Hidratizira i osnažuje kožu bebe od rođenja.* Štiti živi kapital bebine kože danas za budućnost. * Pogodna i za bebe otpuštene s neonatalne njege.

OTKRIJTE VIŠE

Fluid za čišćenje bez ispiranja. Lice i pelensko područje.

Čisti i omekšava kožu od rođenja.* Štiti vitalne resurse bebine kože danas za budućnost. * Pogodno i za bebe otpuštene s neonatalne njege.

PREPORUČUJEMO I

Hidratizira i omekšava kožu. Hrani i umiruje. Olakšava masažu bebe. Hidratizira i omekšava kožu. Štiti vitalne resurse bebine kože danas za budućnost.

Aktualnosti Mustela

Image

Linija Mustela Bébé je preoblikovana kako bi pružila novu zaštitu bebinoj koži.

 

Mustela Bébé proizvodi su oduvijek bili voljeni: meki i nježni s umirujućim "mirisom bebe", često su nas podsjećali na vlastite uspomene iz djetinjstva. Ništa nije poput njih kad se radi o svakodnevnoj njezi beba!
Danas Mustela preoblikuje naše omiljene proizvode za bebe: sad su još sigurniji, još učinkovitiji i još prirodniji, a linija Mustela Bébé doživjela je pravi preporod! Sadrži u prosjeku 92% sastojaka prirodnog porijekla i formulirana bez parabena, fenoksietanola i ftalata te bebinoj koži pruža sve što joj je potrebno i štiti ju sve do samih stanica.

 

Inteligentan aktivni sastojak
Koja je tajna nove zaštite? Ekskluzivan aktivni sastojak: Avocado Perseose®. Inteligentan aktivni sastojak iz avokada pomaže mu da se razvije i sazri. Ali ima i nevjerojatnu sposobnost i u voćki i u koži: pomaže osnažiti kožu dan za danom i zaštititi zalihu stanica djelujući kao zaštitni štit protiv stresa u svakodnevnom životu. I to sve s usmjerenom učinkovitošću i potpunom podnošljivošću.

 

Nova zaštita, isto zadovoljstvo
Rezultat: potpuno zdrava bebina koža koja je zaštićena sve do stanica, sada i u budućnosti. I jednako ih je zadovoljstvo koristiti zbog jedinstvenog mirisa...
Nova linija Mustela Bébé proizvoda je dostupna u ljekarnama: isprobajte ih kako biste bebinoj koži pružili najbolju moguću zaštitu!

 

Kako bi saznali više o novim Mustela Bébé proizvodima, pogledajte povijest Mustela preporoda.