Njega kože
- Normalna koža

Toggle view

PROIZVODI ZA NJEGU MUSTELA

Toggle view

SAVJETI MUSTELA

Sve do 3. godine života koža vašeg djeteta je krhka i nezrela: teško se brani od vanjskih agresivnih faktora (hladnoća, vjetar, sunce, suh zrak...), lako postane nadražena i ponekad je sklona crvenilu. Također je bogata jedinstvenom i dragocjenom zalihom stanica koju je važno štititi. Prema tome, nužno je pomno se brinuti o njoj i koristiti odgovarajuće proizvode. Otkrijte naše savjete da bi koža vaše bebe ostala nježna i meka dan za danom!

 

- Uvijek birajte proizvode za higijenu i njegu koji su posebno osmišljeni za kožu beba, hipoalergeni su i testirani pod nadzorom dermatologa i pedijatara.
 

- Svaki dan nakon kupanja brižljivo hidratizirajte bebino tijelo i lice laganom hidratantnom kremom ilimlijekom za tijelo ako ima normalnu kožu, ili pak sredstvom s Cold kremom ako ima suhu kožu.
 

- Skoristite ove trenutke njege i pružite bebi kratku masažu ako to voli: hidratantnim sredstvom masirajte cijelo tijelo sve dok potpuno ne upije ili posebnim uljem za masažu za bebe. Masaža, vrlo učinkovita za opuštanje bebe i pripremanje za spavanje, također predstavlja lijepi trenutak bliskosti između vas dvoje.
 

- Ne zaboravite redovito pregledavati područje iza uha. Ono često bude zaboravljeno, a podložno je crvenilu i isušivanju.
 

- Za bebine usne i sva osjetljiva i izložena područja koristite hranjivi stick.
 

- Kad izlazite s bebom na jesen ili zimi , dobro pokrijte sva osjetljiva područja (glavu, nos, vrat, uši, ruke...) kapom, šalom, rukavicama... Na taj ćete je način zaštititi ne samo od prehlade, već i od hladnoće, koja isušuje kožu.